STROKOVNO PREDAVANJE

Cloud rešitve podjetja Eplan

torek 19.9.2023

11:30 - 12:30

vsebina predavanja

Tema predavanja bodo rešitve in aplikacije v EPLAN Cloud-u. V zadnjih letih EPLAN veliko naporov vlaga v razvoj oblačnih storitev, s tem pa se vsakoletno razširja portfelj aplikacij in funkcionalnosti, ki so uporabniku na voljo v EPLAN Cloud-u. Izkušeni predavatelji iz podjetja EPLAN vam bodo predstavili prednosti, ki jih prinaša uporaba programske opreme EPLAN v kombinaciji z storitvami v oblaku.

PREDAVATELJ

Predavanje bosta izvedla Gašper Ambrož in David Nemec, specialista iz podjetja EPLAN, kjer ponujajo programske in storitvene rešitve na področju elektrotehnike, avtomatizacije in mehatronike. EPLAN je eno izmed vodilnih svetovnih oblikovalskih programskih rešitev za načrtovanje strojev, obratov in stikalnih omar.

Predavanje bo potekalo v slovenskem jeziku.

PRIJAVA NA PREDAVANJE

1 Step 1
Izpolnite spodnji obrazec in prijavite svojo udeležbo na predavanju.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Predavanje bo potekalo v sejni sobi, v spodnjih prostorih dvorane Jurček (E). Prosimo, da na predavanje pridete točno. S seboj prinesite potrdilo o prijavi na izobraževanje, katerega ste prejeli na vaš elektronski naslov.

Predavanja se lahko udeležijo le osebe, registrirane na dogodek Fokus 4.0. Še niste registrirani? Opravite brezplačno registracijo >> TUKAJ <<.