POLITIKA ZASEBNOSTI

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljalcema te spletne strani, podjetju ELEKTROSPOJI d. o. o. in podjetju RITTAL d. o. o., posredujete uporabniki, ko se prijavljate na dogodek Fokus 4.0.

Upravljalec

Upravljavca osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, sta:

ELEKTROSPOJI d.o.o.
Stegne 27
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 511 38 10
e-pošta: info@elektrospoji.si

IN

RITTAL d.o.o.
Letališka cesta 16
1000 Ljubljana

Telefon: (01) 546 63 70
e-pošta: info@rittal.si

Uporaba podatkov

Uporabniki spletnega mesta imate možnost, da se prek spletnega obrazca prijavite na dogodek Fokus 4.0.

S posredovanjem vaših podatkov prek spletnega obrazca soglašate z njihovo hrambo v naši bazi podatkov in uporabo v namene trženja, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov o strankah, za analiziranje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za obveščanje o ponudbi in novostih ter za posredovanje izobraževalnega in informativnega gradiva s področja marketinga in prodaje. Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo in uporabnikom posredovali kakovostnejšo vsebino, analiziramo tudi podatke o prikazih in branju poslanih sporočil. Osebne podatke bomo uporabljeni le v namene, za katere ste dali svoje soglasje. Vaših osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve. Zavezujemo se, da bomo hranili, obdelovali in varovali pridobljene osebne podatke v skladu z zakonodajo.

Preklic soglasja, popravki in odjava

Če ne bi želeli več prejemati naših obvestil, se lahko kadarkoli odjavite tako, da nam po e-pošti sporočite, naj vas odjavimo s seznama prejemnikov. Prav tako lahko kadarkoli zahtevate popravek, ugovor, prenos, omejitev obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov, ki smo jih zbrali v namen obveščanja, in sicer tako, da nam zahtevo pošljete po e-pošti.

Sledenje in analiza

V podjetjih ELEKTROSPOJI d. o. o. in RITTAL d. o. o. za nenehno optimizacijo svojega tržnega komuniciranja na svojih spletnih straneh uporabljamo analitično programsko opremo Google Analytics (Google Inc.). Ta uporablja piškotke za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na mesto, težave pri navigaciji). Spletno mesto Fokus40.si uporabnike seznani s piškotki in jih naloži na vašo napravo (računalnik), če se s tem strinjate.

Piškotki omogočajo spremljanje spletnega vedenja; na stopnji zbiranja piškotki shranjujejo informacije o tem, kako uporabljate našo spletno stran, koliko strani vam prikažemo, vašo širšo geografsko lokacijo ter čas in število obiskov. Podatke uporabljamo za izboljšave spletnih strani, zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ter prilagajanja vsebine glede na pretekle obiske.

Podatki, pridobljeni s pomočjo piškotkov, so anonimni in se ne povezujejo z vašimi osebnimi podatki, razen če z njimi izpolnite spletni obrazec. V podjetjih ELEKTROSPOJI d. o. o. in RITTAL d. o. o. teh podatkov brez vaše privolitve ne deli z nepooblaščenimi tretjimi osebami za njihovo samostojno uporabo. Če piškotkov ne sprejmete, informacij in podatkov ne shranjujemo.

Oglaševanje

Na podlagi vaših aktivnostih na tem in drugih spletnih mestih, ki so jih zabeležili piškotki tretjih strani (3rd party cookies), vam bodo prek oglaševalskih platform posredovani vašim interesom prilagojeni oglasi.

Omogočanje in onemogočanje piškotkov in podobne tehnologije

Uporabniki imate možnost sprejeti ali zavrniti piškotke na posameznih spletnih mestih. Nekatere piškotke brskalniki nameščajo samodejno, blokirate jih lahko le z nastavitvami brskalnika. Vendar je treba opozoriti, da onemogočanje piškotkov lahko povzroči nepravilno delovanje nekaterih funkcionalnosti ali celo celotne spletne strani.