ETRUST

NA FOKUSU 4.0

digitalizacija in optimizacija proizvodnih procesov

Visokotehnološko podjetje z mednarodnimi izkušnjami v načrtovanju kompleksnih informacijskih sistemov. Smo stabilna ekipa strokovnjakov na področju organizacije procesov proizvodnje in razvoja računalniških sistemov z večletnimi mednarodnimi izkušnjami.

Za sabo imamo več uspešno realiziranih projektov digitalne preobrazbe podjetij s poudarkom na uvedbi MES sistemov v proizvodna podjetja. Podjetja, ki uporabljajo inovativne rešitve Etrust.Cloud MES, imajo ustrezne podatke in orodja za izboljšanje konkurenčnosti na trgu, večjo produktivnost ter zmanjšanje stroškov dela.

S ciljem, da našim strankam tudi finančno pomagamo pri digitalni poslovni preobrazbi, vam z lastno projektno pisarno in certificiranimi svetovalci nudimo pomoč pri pripravi digitalne strategije ter pridobitvi nepovratnih sredstev, kot je razpis P4D.

etrust IN INDUSTRIJA 4.0

izboljšanje učinkovitosti celotnega podjetja

Z industrijo 4.0 vstopa internet stvari tudi v proizvodne obrate. Informacijska moč ni več koncentrirana na manjšem številu mest, temveč je vedno bolj decentralizirana. Po drugi strani pa se nekoč na videz ne povezljive naprave zdaj povezujejo z namenom, da uporabnikom ustvarijo čim boljšo izkušnjo. Resnični in navidezni – to je informacijski – svet se vedno bolj prepletata in vsebujeta vedno več podatkov, ki jih je treba smiselno obdelati in z njimi skrbno ravnati. V zgoraj navedena dejstva smo usmerili naše produkte, ki so uporabni v industriji in povezljivi na različne ERP-je in procesno opremo.

Nudimo vam namenske rešitve za naslednja področja:

Raziskave in razvoj usmerjamo v postmoderni pristop, ki podjetju omogoča integracije z drugimi aplikacijami v oblaku:

  • omogoča porabo komponent več različnih proizvajalcev,
  • izkorišča nove tehnologije in
  • omogoča fleksibilnost v poslovanju.

 

Na ta način lahko v oblaku združujemo in prikazujemo ustrezne informacije, ki poslovodstvu omogočajo:

  • upravljanje proizvodnje v realnem času,
  • planiranje in terminiranje proizvodnje,
  • monitoring interaktivnega sistema sledenja proizvodnje,
  • monitoring delovanja strojev in robotov,
  • monitoring kakovosti naprav in sistemov,
  • energetski monitoring.
RAZSTAVLJAMO

Predstavitev prodajnega programa

Vrhunske rešitve na področju industrije 4.0

etrust.Cloud MES REŠITEV

Z vpeljavo Etrust.Cloud MES v proizvodna podjetja uvajamo koncepte digitalizacije proizvodnje in industrije 4.0 kot pomoč pri zagotavljanju dolgoročne konkurenčnosti podjetja. Omogoča grafični prikaz analitike na namizju sistema. Podpira tako naročniški kot planski tip proizvodnje.

Za proizvodnje, katerih kapacitete in delo se planirajo na podlagi prodajnih planov, pa smo razvili rešitev Etrust.Cloud MRP, ki omogoča izračun razpoložljivosti proizvodnje po različnih prioritetah dela.