B&R

NA FOKUSU 4.0

Popolnost v avtomatizaciji

Nenehne inovacije in močno partnerstvo sta področji, ki zaznamujeta B&R že več kot 40 let. Pri B&R je naše poslanstvo slogan »Popolnost v avtomatizaciji«.

Za nas popolnost ne pomeni le razvijanja najboljših rešitev v industrijski avtomatizaciji – pomeni tudi razvijanje najboljših odnosov – ne le z našimi strankami in partnerji, ampak tudi z našimi zaposlenimi.

Poslujemo na več kot 180 lokacijah po vsem svetu in nas sestavlja več kot 3500 predstavnikov, ki izpolnjujejo naše poslanstvo.

Naše ekipe so vedno na voljo, da našim strankam zagotovijo celovito storitev in podporo. Od idejne zasnove do poprodajnih storitev, naše stranke spremljamo na vsakem koraku. Razvijamo razširljive strojne in programske rešitve, ki povezane med sabo brezhibno delujejo in našim strankam dajejo tehnološko prednost na njihovem trgu.

B&R IN INDUSTRIJA 4.0

Industrijska avtomatizacija prihodnosti

Industrija 4.0 in z njo IIoT za vedno spreminja vrednostno verigo in podjetja vodi k ponovnemu premisleku o svojih poslovnih modelih od začetka.

Kateri je najboljši način za izvedbo digitalne preobrazbe, potrebne za ohranjanje konkurenčnosti v tem novem okolju? Skupaj z nami (B&R).

Ponujamo celovite strojne in programske rešitve, celovito storitev in težko prigarano strokovno znanje na področju avtomatizacije in digitalizacije strojev in opreme.

Nudimo vam namenske rešitve za naslednja področja:

  • Izmenjava podatkov po vsej tovarni.
  • Oddaljeni dostop do podatkov.
  • Analiza podatkov iz heterogenih virov.
  • Integracija različnih tehnologij fieldbus.
  • Digitalizacija proizvodnih sistemov.

 

S sistematičnim analiziranjem in povezovanjem velikih količin podatkov v omrežje lahko izboljšate učinkovitost proizvodnje in učinkoviteje ciljate na stranke. Raziščite nove izdelke, poslovne modele in distribucijske kanale. Optimizirajte uporabo svojih sredstev ali dodajte nove storitve in vire prihodkov.

RAZSTAVLJAMO

Predstavitev prodajnega programa

Povezana paleta produktov za vrhunske rešitve na področju industrije 4.0

Produktni pano

Od produktov boste lahko videli različne družine krmilnikov in vhodno izhodnih modulov v IP20 zaščiti, kot tudi IP67 in IP69K. Predstavili vam bomo različne družine panelov, pametnih tipk, industrijskih računalnikov, kot tudi na servo pogon povezane servo motorje. Velik poudarek na sejmu Fokus 4.0 dajemo industrijskemu vidu. Predstavili vam bomo tudi Test OS, ki ga je razvilo slovensko podjetje Bcode in omogoča testiranje programske kode. In seveda še mnogo več.

APLIKACIJA 1

Dvoročni kolaborativni ABB robot Yumi opremljen z B&R kamero, ki v prvem koraku na osnovi izbrane barve prepozna ustrezne valjčke. V drugem koraku pa kamera prepozna koordinate tej najdenih valjčkov. Robot je krmiljen z našim krmilnikom, ta pa komunicira z očali HoloLens, preko katerih uporabnik upravlja z robotom. Prav tako pa se na HoloLens očalah izpisujejo rezultati.

Aplikacijo lahko vidite tukaj.

APLIKACIJA 2

Aplikacija predstavlja našo inovativno rešitev po imenu ACOPOS 6D. To so lebdeči diski, ki jih B&R sistem avtomatike upravlja zelo precizno in hitro. Prikazana je tudi možnost uporabe sistema v čistem/higienskem okolju.

Več o sistemu na povezavi.