ELEKTROSPOJI PREDSTAVLJAJO

Elektronske varovalke z I/O link komunikacijo

Stroji in naprave v sodobnih proizvodnih procesih za nemoteno delovanje potrebujejo sistem, ki omogoča zanesljivo nadzorovanje obremenitev in učinkovito komunikacijo med napravami.

Proizvajalec Weidmüller je svoj portfelj izdelkov za industrijsko komunikacijo razširil z novo serijo topGUARD elektronskih varovalk z I/O link komunikacijo, ki omogoča nadzor obremenitev enosmernega toka in zagotavlja nemoteno komunikacijo preko I/O tehnologije. Serija topGUARD je združljiva z napajalniki serije PROtop. Enostavna priključitev I/O link komunikacijskega modula na PROtop napajalnik zagotavlja oskrbo, nadzor in parametrizacijo vseh operativnih podatkov.

Nova rešitev topGUARD postavlja temelje mrežnemu povezovanju med proizvodnimi zmogljivostmi podjetja in izkorišča vse potenciale industrije 4.0.

Glavne prednosti elektronskih varovalk topGUARD

  • I/O link komunikacija – topGUARD sistem z I/O Link komunikacijo ponuja možnost oddaljenega upravljanja, oskrbuje sistem z vsemi potrebnimi podatki in omogoča rešitev prilagodljivega nadzora obremenitev.
  • Integrirana distribucija potenciala – Elektronske varovalke topGUARD vključujejo inovativen sistem maxGUARD, kjer so sponke za razširitev potenciala integrirani del 24 V DC rešitve nadzora distribucije sistema, kar pripomore k večjim časovnim in prostorskim prihrankom.
  • Modularno in inovativno – Modularni sistem in prilagodljiv nadzor obremenitev omogočata optimalno fleksibilnost in prilagajanje po meri.