EPLAN PREDSTAVLJA

eStock

Upravljanje naprav v oblaku za še bolj integrirane delovne procese

EPLAN eSTOCK je vaše orodje za upravljanje naprav, ki ga lahko uporablja več uporabnikov. Storitev v oblaku omogoča centralni dostop do vpogleda in urejanja podatkov o napravah preko spletnega brskalnika, ter možnost deljenja s sodelavci, poslovnimi partnerji in ponudniki storitev.

Ta programska oprema v oblaku zagotavlja dostop do internih podatkovnih baz vašega podjetja, kar omogoča urejanje in upravljanje podatkov vsem uporabnikom. Dostop do informacij o napravah v EPLAN eSTOCK deluje neodvisno od lokacije podjetja. Aplikacija v oblaku je uporabna za enostaven in varen dostop do podatkov med delom od doma, ali za sodelovanje s sodelavci na različnih lokacijah ter za deljenje podatkov s poslovnimi partnerji. Pri sodelovanju s partnerskimi projekti vam prihrani dragoceni čas in vedno zagotavlja ažurnost podatkov.

Opomba glede razpoložljivosti: Povezava z aplikacijo EPLAN eSTOCK je brez doplačila na voljo vsem uporabnikom EPLAN-a z naročniškimi licencami začenši z EPLAN Platformo 2023. Aplikacijo je mogoče uporabljati v okolju programske opreme EPLAN Platforma 2023 ali prek spletnega brskalnika – s prijavo na www.eplan.com.

 

Značilnosti in funkcije

Z uporabo EPLAN eSTOCK lahko centralno omogočite dostop do podatkov o komponentah za vas in vaše partnerje. Knjižnico lahko razdelite na zbirke in s tem drugim uporabnikom omogočite dostop do natančno tistih podatkov, ki jih potrebujejo za delo na svojih področjih.

 1. Device Database Management: Upravljanje baze podatkov naprav omogoča centralno shranjevanje, urejanje in vzdrževanje podatkov o napravah.
 2. Cloud-Based Access: Dostop preko oblaka omogoča uporabnikom enostaven in varen dostop do podatkov iz katere koli lokacije prek spletnega brskalnika.
 3. Collaboration: Omogoča deljenje podatkov s sodelavci in s poslovnimi partnerji na različnih lokacijah za učinkovito izmenjavo informacij.
 4. EPLAN Platform Integration: Integracija s platformo EPLAN zagotavlja popolno združljivost s trenutno različico programske opreme.
 5. Easily Editable Data: Enostavno urejanje podatkov omogoča posodabljanje in prilagajanje informacij o napravah glede na potrebe projekta.
 6. User Management: Upravljanje z uporabniškimi dostopi omogoča dodeljevanje pravic in nadzor dostopa do podatkov v skladu z vlogami in odgovornostmi.
 7. Data Security: Zagotavljanje varnosti podatkov skozi šifriranje, avtentikacijo in nadzor dostopa preprečuje nepooblaščen vpogled v občutljive informacije.
 8. Real-time Updates: Prikazovanje podatkov v realnem času zagotavlja, da imajo vsi uporabniki dostop do najnovejših informacij.
 9. Search and Filter Capabilities: Možnost iskanja in filtriranja omogoča hitro lociranje želenih podatkov za učinkovito upravljanje naprav.
 10. Version Control: Sistem nadzora različic omogoča sledenje spremembam podatkov in informacije o prejšnjih različicah.
 11. Reporting and Analytics: Generiranje poročil in analitika podatkov pomagata pri sprejemanju izboljševanju učinkovitosti procesov.
 12. Customization Options: Možnosti prilagajanja omogočajo prilagajanje vmesnika in funkcij glede na specifične potrebe in zahteve uporabnikov.
 13. Audit Trail: Omogoča beleženje dejavnosti in upravljanje sprememb za zagotavljanje sledljivosti in transparentnosti.
 14. Offline Access: Možnost dostopa brez povezave omogoča delo z napravami, tudi ko ni internetne povezave, s kasnejšo sinhronizacijo podatkov.
 15. Multilingual Support: Podpora za več jezikov olajša uporabo orodja za uporabnike v različnih jezikih.